Team Stockås Torvströ

Team Stockås Torvströ delar med sig

Friesian Dream Team


Anna och hennes vackra Frieser kallad Mr B använder Stockås Torvströ, vår finaste siktade torv. Nedan här berättar Anna varför det funkar så bra för dem och hur hon som funktiionshindrad kan mocka enkelt med torvströ, att det funkar dig med astma, att det är enkelt att bli av med skiten. 

Anna med sin Mr B ligger bakom det otroligt populära kontot på Instagram "Friesian dream Team" med över 40 000 följare och här hittar ni deras fina hemsida. Kika in och bli inspirerad! På vår youtube-kanal finns fler filmer om torv och även som Anna tagit fram åt oss. Varmt välkommen att kika!

       

Liam Alm Fredriksson

Liam är 11 år och kommer från Åmål. Tillsammans med sin B-ponny Trollture Viking är hans drömmar stora. Målen är att göra fina stabila tävlingar och kunna klättra uppåt i klasserna men oxå att ha massa skoj ihop med sin ponny. Liam kör även agility med sin ponny och har redan trots sin unga ålder visat deras talanger på Falsterbo Horseshow, Eurohorse, och Karlskoga Hästmässa. Vi tycker det är spännande att få följa en så ung och driven kille! Följ deras äventyr på Instagram där de heter "Teampisello"
Anki Almlöf

Anki Almlöf tävlar dressyr och satsar på svår klass. Hon bedriver hästverksamhet på gården där hon tar emot ponnyer och hästar för utbildning, visning, tävling och/eller försäljning. Hon är utbildad C-tränare och håller regelbundet träningar och kurser för andra ekipage. 

Anki väljer torv till sina hästar för att det skapar en god stallmöljö, som tar bort den starka doften av urin. 

"Att arbeta hela dagarna i ett stall som inte har fräsch luft är inte hälsosamt för varken mig eller hästen och därför är torv det bästa alternativet!"

Anki sätter alltid hästens välmående främst och motsätter sig "Quick fix". Hon gödslar sina blommor på gården med hästarnas gödsel och tycker det är viktigt att tänka på miljön. Resten av gödslet skickas till bönderna som gödslar åkrarna med det. 

Stockås Torvströ tror på Anki och hejar på henne ute på tävlingarna. Vill ni veta mer om henne finns en hemsida med mer info, kika in på 

   


Är du intresserad att vara en del i vårt team? Vi är intresserad av dig som inte tävlar eller är aktiv i ovan "grenar" inom hästsport då vi önskar ett spridningsområde våra ambassadörer. För att passa in i vårt team blir du ansiktet utåt och vi vill därför att du har en god ton på sociala medier. Maila en kort beskrivning varför just Du skulle passa i vårt team till info@torvomaskin.se